جدیدترین مقالات

ویژگی و کاربرد و ابعاد قرنیز +راهنمای خرید

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

قرنیز از کاربردی ترین ابزار ها در طراحی دکوراسیون داخلی محسوب می شود که دارای ویژگی ها، مزایا و کاربردهای متعددی است، این مقاله علاوه بر بررسی های ویژگی و کاربرد و ابعاد قرنیز به عنوان نوعی راهنمای خرید قرنیز معرفی می شود.

ویژگی های قرنیز

قرنیز ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که در این بخش از مقاله به معرفی هر یک از آن ها خواهیم پرداخت، مهم ترین ویژگی های قرنیز تنوع بالا، ابعاد متنوع، کاربرد گسترده، قیمت قرنیز مناسب و… می باشد، در ادامه سایر ویژگی های قرنیز را بررسی خواهیم کرد.

قرنیزهای باکیفیت در برابر آب، ضربه و رطوبت مقاوم هستند، قرنیزها از ابزارهایی با قابلیت حمل آسان هستند ضمن این که در برابر فرسودگی از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند، ضمن این که قرنیزمحصولی با دوام است که در برابر فشار تغییر شکل نمی دهد.

کاربرد قرنیز

ممکن است برای شما این سؤال پیش بیاید که قرنیز چه کاربردی دارد و در چه مکان هایی قابل استفاده است، در این بخش به بررسی کاربردهای قرنیز خواهیم پرداخت.

  1. استفاده از قرنیز در فضاهای مسکونی، اداری، تجاری و… امکان پذیر است.
  2. امکان استفاده از قرنیز در سالن ها، پذیرایی، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و سایر مکان ها وجود دارد.
  3. مهم ترین کاربرد قرنیز را می توان زیبا بخشی محیط معرفی کرد.
  4. قرنیز ها عیوب بخش های پایینی دیوار را می پوشانند.
  5. از قرنیز برای جلوگیری از آسیب دیدن دیوار استفاده می شود.
  6. از قرنیز برای جلوگیری از انتشار نم و رطوبت استفاده می شود.
  7. از قرنیز برای پوشاندن درز انبساط پارکت و کفپوش های لمینیت استفاده می شود.
  8. از قرنیز برای عبور دادن سیم، کابل، داکت پوشش کابل و لوله ها استفاده می شود.

ابعاد قرنیز

قرنیز در ابعاد مختلفی وجود دارد، قرنیز ها اغلب در ابعاد 7 سانت، 9 سانت، 10 سانت و 11 سانت تولید و عرضه می شوند، ضخامت و ارتفاع قرنیز نیز با توجه به استاندارد کلی تعیین می شود.

معمولاً از قرنیز های 11 سانتی متری برای دیوارهای بلند و بزرگ و از قرنیز های 7 سانتی متری برای دیوارهای کوتاه استفاده می شود.

راهنمای خرید قرنیز

انتخاب و خرید قرنیز با توجه به نقشی که در محیط دارد به رعایت نکات مهمی نیاز دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

در اولین قدم برای خرید قرنیز ضروری است که با انواع قرنیز آشنایی کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب و خریداری کنید.

انواع قرنیز از نظر جنس

قرنیز پی وی سی

این نوع قرنیز با توجه به مزایای گسترده ای همچون مقاومت بالا، وزن سبک، انعطاف کافی، قیمت مناسب و… طرفداران زیادی داشته و پرفروش ترین نوع قرنیز در بازار معرفی می شود، قرنیز پی وی سی در ابعاد، رنگ ها و طرح های مختلف تولید و عرضه می شود.

قرنیز های پی وی سی تنها قرنیز هایی هستند که خاصیت آنتی باکتریال دارند.

قرنیز چوبی

استفاده از قرنیز چوبی در مکان های لوکس همچون ویلاها رایج است، این قرنیز زیبایی طبیعی خاصی به فضا بخشیده اما قیمت بالایی داشته و مقاومت آن در برابر رطوبت و آب کم است.

قرنیز ام دی اف

قرنیز ام دی اف از دیگر قرنیز های رایج است که در ابعاد، طرح ها و رنگ های مختلفی تولید و عرضه می شود.

قرنیز سنگی

این نوع قرنیز از تراشید شدن برخی از سنگ ها تولید می شود، اگرچه که قرنیز سنگی زیبایی خاصی به فضا می بخشد اما امکان شکستگی و آسیب دیدن آن وجود دارد.

قرنیز رادیاتوری

این قرنیز ها علاوه بر زیبایی بخشی محیط همچون رادیاتور عمل کرده و فضا را به صورت بهینه و یکپارچه گرم می کنند.

انواع قرنیز از نظر سبک و مدل

قرنیز نور مخفی

استفاده از این نوع قرنیز علاوه بر پایین ترین بخش دیوار در سقف های تند و تیز امکان پذیر است، به کار رفتن LED های کوچک در این نوع قرنیز به انتشار نور به صورت مخفی و نامرئی کمک می کند، از پر طرفدارترین قرنیزها می باشد و قیمت قرنیز نورمخفی نیز بسیار مناسب است.

قرنیز بازسازی

قرنیز بازسازی از انواع قرنیز های جدید است که از آن جهت بازسازی و روی سنگ استفاده می شود.

جهت استفاده از قرنیز بازسازی نیازی به تخریب سنگ ها وجود ندارد و امکان چسباندن آن ها وجود دارد، در نتیجه این نوع قرنیز به قرنیز چسبی نیز معروف است.

قرنیز طرح دار

قرنیز ها در طرح های مختلفی تولید و عرضه می شوند، ورساچه یکی از انواع قرنیز های طرح دار است که امکان تهیه آن در ابعاد و رنگ های مختلف وجود دارد.

اغلب از قرنیز های طرح دار برای زیباسازی سقف استفاده می شود اگرچه این قرنیز ها در منازل و فضاهایی با طرح ویکتورین کاربردی هستند.

قرنیز گرد

این نوع قرنیز ظاهری ساده داشته و دارای لبه های گرد می باشد، قرنیز گرد به قرنیز پلکانی نیز معروف است و از رایج ترین و پر استفاده ترین انواع قرنیز ها معرفی می شود.

قرنیز تخت

این قرنیز ظاهری مربعی شکل داشته و به قرنیز بلوکی یا مربعی نیز معروف است.

رنگ قرنیز

رنگ قرنیز را می توانید با توجه به رنگ های مکمل دیوارها، درب یا، شومینه حتی المان های موجود در دکوراسیون داخلی و… انتخاب کنید، پیشنهاد می شود که قرنیز را مقداری تیره تر از رنگ کفپوش و پارکت منزل تان استفاده کنید، قرنیز سفید رنگ به راحتی با دیوارهایی با رنگ خنثی هماهنگ شده و امکان ست کردن آن با بیشتر المان های دکوراسیون وجود دارد.

خرید قرنیز

در صورتی که تصمیم به خرید قرنیز دارید، می توانید قرنیز مورد نظرتان را با بهترین کیفیت و قیمت از فروشگاه آراپلاست پروفیل تهیه کنید.

کلیه محصولات موجود در این فروشگاه از جمله قرنیز با استفاده از بهترین متریال و ابزارهای تخصصی تولید شده و از استاندارهای کافی برخوردار هستند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x