جدیدترین مقالات

پارتیشن اداری تک جداره بخریم یا دوجداره؟

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

پارتیشن اداری یکی از پرکاربردترین تجهیزات در دکوراسیون داخلی دفاتر کار است. این پارتیشن‌ها به منظور تقسیم‌بندی فضا و ایجاد حریم خصوصی برای کارکنان استفاده می‌شوند. پارتیشن‌های اداری در انواع مختلفی از نظر جنس، رنگ، طرح و مدل تولید می‌شوند. پارتیشن‌های اداری تک جداره و دوجداره دو نوع اصلی پارتیشن‌های اداری هستند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

پارتیشن اداری تک جداره

شیشه‌های پارتیشن تک جداره از جنس سکوریت به ضخامت 6 میل و از پروفیل‌های آلومینیومی و لاستیک‌های درزگیر و اچ پلی کربنات تشکیل شده است. پارتیشن اداری تک جداره از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پارتیشن اداری محسوب می‌شود که اکثر شرکت‌ها از این نوع استفاده می‌کنند. پارتیشن تک جداره، همانند اسمی که دارد از یک لایه به صورت تک جداره تولید شده است. این پارتیشن برای جداسازی فضا استفاده می‌شود و از هزینه کمی برخوردار است. فرایند نصب و سرعت نصب در پارتیشن اداری تک جداره راحت و آسان‎تر است. تنوع و رنگ‎بندی پارتیشن تک جداره بسیار بالاست و در عین حال ظاهری زیبا و ساده دارد و از قیمت مناسبی برخوردار است. به طور معمول پارتیشن تک جداره سبکتر از پارتیشن دوجداره است و از همین رو جابجایی آسانی نیز دارد.

پارتیشن اداری تک جداره از پروفیل‌های آلومینیومی ۴*۴ ساخته می‌شود که در آن، یک لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده استفاده می‌شود. این کار باعث افزایش استحکام پارتیشن اداری می‌شود.

پارتیشن‌های اداری تک جداره دارای ستون‌های متعددی هستند که قرار گرفتن آن‌ها بر روی زمین را راحت می‌کند. این ستون‌ها به طوری طراحی شده‌اند که پارتیشن بدون لغزندگی، حالت ایستاده دارد.

ویژگی پارتیشن اداری تک جداره

یکی از ویژگی‌های مهم پارتیشن اداری تک جداره، زیبایی آن‌ها است. در این نوع پارتیشن‌ها، خطوط زائد در طراحی پروفیل حذف شده است که باعث زیبایی بیشتر این محصول شده است. این پارتیشن‌ها به صورت قاب‌های یک تکه هستند که باعث نصب و جابه‌جایی آسان آن‌ها می‌شود.

پارتیشن‌های اداری تک جداره کاربردهای مختلفی دارند. از جمله می‌توان از آن‌ها برای تقسیم فضای اداری، ایجاد اتاق‌های کنفرانس، جلسات و همچنین ایجاد فضای خصوصی برای کارمندان استفاده کرد.

پارتیشن اداری دوجداره

پارتیشن اداری دوجداره، یکی از انواع پارتیشن‌های اداری است که از پروفیل‌های آلومینیومی ساخته می‌شود. این پارتیشن‌ها به دلیل مقاومت و استحکام بالا، نیازی به ستون ندارند و می‌توانند بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار گیرند.

یکی از ویژگی‌های مهم پارتیشن دوجداره، زیبایی آن‌ها است. این زیبایی به دلیل طراحی ساده و حذف خطوط زائد در پروفیل‌ها حاصل می‌شود. همچنین، این پارتیشن‌ها محدودیت رنگ ندارند و می‌توان آن‌ها را در هر رنگی سفارش داد.

برای ساخت پارتیشن‌های اداری دوجداره، از پروفیل‌های آلومینیومی ۱۰*۱۰ استفاده می‌شود. همچنین، برای افزایش استحکام آن‌ها، یک لایه تمام آلومینیوم با روکش آنادایز شده یک تکه، درون پارتیشن قرار می‌گیرد.

ویژگی پارتیشن اداری دوجداره

  • دارای مقاومت بالا
  • امکان نصب پرده کرکره‌ای و یا عبور کابل شبکه و سیستم از داخل پارتیشن
  • پارتیشن دوجداره از پروفیل‌های ضخیم‌تری تولید شده است.
  • سایز و وزن پارتیشن دو جداره بیشتر از پارتیشن تک جداره است.
  • شیشه‌های پارتیشن اداری دوجداره 35 میل ضخامت دارند و همچنین از ستون‌های بسیار قوی ساخته شده است.
  • پارتیشن اداری دوجداره برای عایق کردن فضا در برابر حرارت و صدا استفاده می‌شود و اصولا در اتاق‌های کنفرانس و اتاق‌های مدیریت قابل استفاده است.
  • در پارتیشن اداری دوجداره برای ایزوله کردن استفاده می‌شود.
  • زمان اجرای پارتیشن اداری دوجداره از تک جداره بیشتر است.
  • زمان آماده سازی شیشه پارتیشن دوجداره طولانی‌تر از تک جداره است.
  • تنوع و رنگ بندی پارتیشن اداری دوجداره بالاست و زیبایی پارتیشن اداری دوجداره نسبت به تک جداره بیشتر است.
  • قیمت پارتیشن اداری دوجداره از تکجداره بالاتر است.

مزایای پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

پارتیشن اداری تک جداره ظاهر زیبا و ظریفی دارد و از وزن کمتری برخوردار است. قیمت پارتیشن اداری تک جداره ارزان و بسیار مقرون به صرفه است که باعث شده افراد بسیاری از آن استفاده کنند. نصب پارتیشن تک جداره آسان و در برابر آسیب و ضربه مقاومت خوبی دارد. در پارتیشن‌های دوجداره امکان نصب کرکره در فضا بین دو شیشه امکان پذیر است که به صورت دستی و یا برقی کار می‌کنند. پارتیشن اداری دوجداره در برابر حرارت و صدا عایق‌بندی بهتری از پارتیشن تک جداره دارد و برای فضاهای اداری و پر رفت و آمد گزینه مناسبی است.

معایب پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

پارتیشن اداری تک جداره، صدا را به راحتی از خود عبور می‌دهد و به همین علت برای مکان‌های شلوغ گزینه مناسبی نیست. نصب پرده کرکره در پارتیشن تک جداره وجود ندارد؛ اما دید کلی به تمام قسمت‌های اداره خواهید داشت. در رابطه با معایب پارتیشن اداری دوجداره باید گفت که قیمت بالاتری نسبت به تک جداره دارد و همین موضوع باعث شده افراد از خرید آن منصرف شوند.

قیمت پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

قیمت پارتیشن‌های تک جداره و دوجداره نسبت به متریال به کار رفته در ساخت آن‌ها بسیار متفاوت است. همچنین باید توجه داشته باشید که هزینه ساخت و تولید پارتیشن اداره تک جداره از دوجداره کمتر است و اگر در تولید آن‌ها از یراق آلات گران‌تری استفاده شود و همچنین شیشه به کار رفته دارای کیفیت مطلوبی باشد در قیمت تاثیرگذار است. اگر در ساخت پارتیشن از ام دی اف و آلومینیوم استفاده شده باشد در کنار هزینه نصب، هزینه بالاتری خواهد داشت.

اگر به دنبال پارتیشن اداری با قیمت مناسب و وزن سبک هستید، پارتیشن تک جداره گزینه مناسبی برای شماست. اگر به عایق صوتی خوب و مقاوم در برابر ضربه و آسیب نیاز دارید، پارتیشن دوجداره گزینه بهتری است.

برای خرید پارتیشن اداری دوجداره یا تک جداره، آفن یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شماست. با مراجعه به وب‌سایت آفنhttps://afn-co.com/  می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد محصولات این شرکت کسب نمایید و با کارشناسان آفن با شماره 0218399 تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

سخن پایانی

در دنیای امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره و دوجداره برای محیط‌های مسکونی و اداره به شدت افزایش پیدا کرده است. به طور کلی استفاده از پارتیشن‌ها یک راه حل ساده‌ای است که برای زیباسازی فضا استفاده می‌شود. در رابطه با سوال پارتیشن اداری تک جداره بخریم یا دوجداره؟ باید گفت که عوامل متعددی در تصمیم‌گیری شما نقش دارد که شامل هزینه، محیط، کیفیت، مقاومت و… می‌شود. هر دو پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره از ویژگی‌های بسیار مطلوبی برخوردار هستند و نیازهای شما را به خوبی برطرف خواهند کرد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x