جدیدترین مقالات

انواع کفپوش در دکوراسیون داخلی

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

کفپوش‌ها در کوراسیون داخلی خانه و حتی محل کار تاثیر فراوانی دارند. همچنین دارای تنوع بالا در نوع، رنگ، اندازه، طراحی و… هستند. از آنجایی که پا به عنوان قلب دوم انسان شناخته می‌شود، باید هنگام راه رفتن بر روی هر سطحی احساس آرامش و راحتی داشته باشد. کفپوش‌ها انواع مختلفی دارند و شما می‌توانید در بین انواع کفپوش در دکوراسیون داخلی، بهترین گزینه و مناسب‌ترین را با توجه به محیط مورد نظر خود انتخاب کنید.

چرا کفپوش در دکوراسیون داخلی مهم است؟

زمین محل قرارگیری همه وسایل مهم منزل است. مبلمان، کمد، تخت، میزتلویزیون و… همگی روی زمین قرار می‌گیرند. حتی در برخی موارد زمین محلی برای استراحت و نشستن شما به حساب می‌آید. شما باید برای از بین بردن زمختی آن می‌بایست از کفپوش‌های مناسب و مرغوب استفاده کنید. کفپوش‌ها با طرح‌ها و رنگ‌های مختلف روح و حس تازهای به خانه شما می‌بخشند. کفپوش‌ها حتی در تعادل دمای خانه و اصل مهم فنگشویی دکوراسیون داخلی تأثیر زیادی دارند. کفپوش‌های خوب، محلی مناسب برای بازی کودکان، نشستن و حتی خوابیدن شما خواهند بود. همه این‌ موارد دلایل مهمی هستند که می‌توانند شما را برای استفاده از کفپوش در خانه قانع کنند.

انواع مختلف کفپوش خانه

کفپوش‌هایی که در دکوراسیون داخلی خانه به کار می‌روند، از تنوع بالایی برخوردار هستند. برخی از این کفپوش‌ها عبارتند از:

کفپوش بامبو:

کفپوش بامبو یکی از کفپوش‌های زیبا و منحصربه‌فردی است که می‌توان در طراحی دکوراسیون خانه از آن بهره برد. این کفپوش از گیاه بامبو تولید می‌شود و با محیط زیست کاملا سازگار است. کفپوش‌های بامبو دارای انواع مختلفی مانند کفپوش‌هایی با رگه‌های عمودی، افقی و مهندسی شده هستند. آن‌ها را براساس رنگ و شکل در مناطق مختلف خانه می‌توان به کار برد. لازم به ذکر است این کفپوش هم مانند پارکت چوبی در برابر رطوبت و گرما مقاومت ندارد و برای آشپزخانه مناسب نیست.

کفپوش لمینت:

کفپوش‌های لمینتی جزو انواع پرطرفدار کفپوش‌های چوبی هستند. این دسته از کفپوش‌ها به طور خالص از چوب طبیعی ساخته نشده‌اند. معمولا کفپوش لمینت از الیاف فشرده شده چوبی تولید می‌شود. این دسته از کفپوش‌ها مقاومت زیادی در برابر رطوبت و گرما دارند. نحوه نصب آن‌ها با پارکت چوبی کاملا متفاوت است. کفپوش لمینت از نوراهای پهنی ساخته شده که شیارهای آن نر و ماده هستند. این شیارها در زمان چسباندن باید در هم قفل شوند. این مدل کفپوش‌ها به علت داشتن همین شیارها امکان جابه‌جا شدن دارند. همین ویژگی باعث پرطرفداری آن‌ها شده است.

انواع مختلف کفپوش موکت:

یکی از رایج‌ترین انواع کفپوش‌ها، کفپوش موکت است. به مرور زمان این کفپوش‌ها دارای تغییرات زیادی شده‌اند. این پارکت‌ها در طرح‌های مختلف مانند طرح‌های فانتزی، پله‌ای و یا پرزدار تولید می‌شوند. این دسته از پارکت‌ها نه تنها برای خانه، بلکه برای محیط کار و دیگر اماکن هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از جدیدترین انواع کفپوش‌های موکتی، تایل است. موکت تایل جزو آن دسته از کفپوش‌هایی است که هم برای خانه و هم برای باشگاه و محل کار کاربرد دارد. این مدل کفپوش سریع و آسان نصب می‌شود و قابلیت تعمیر شدن دارد. همچنین به راحتی جابه‌جا خواهد شد.

کفپوش ‌های چوبی:

چوب یکی از متریال‌های پرطرفدار است و به راحتی با دیگر المان‌های خانه ست می‌شود. همین موضوع باعث شده تا انواع کفپوش‌های چوبی در دکوراسیون داخلی بسیار طرفدار داشته باشند. پارکت، کفپوش لمینت و بامبو از نمونه‌های محبوب کفپوش چوبی هستند.

پارکت چوبی:

پارکتهای چوبی معمولا از چوب کاج و صنوبر ساخته می‌شوند و دارای ظاهری کاملا طبیعی و زیبا هستند. معمولا از این دسته از پارکت‌ها در اتاق خواب و پذیرایی استفاده می‌شود. پارکت چوبی احساس آرامش را به افراد منتقل می‌کند و دارای 3 لایه از چوب ترموود است. البته متریال اصلی کفپوش چوب، همان چوب‌های طبیعی صنوبر و یا کاج هستند. به علت وجود چوب طبیعی در این نوع کفپوش‌ها، مقاومت آن‌ها در برابر رطوبت و گرما کم است. با توجه به همین موضوع از پارکت چوبی طبیعی در آشپزخانه استفاده نکنید.

کفپوش چوب پنبه:

اگر در مناطق شمالی ایران زندگی می‌کنید، کفپوش مناسب برای خانه شما چوب پنبه است. این دسته از کفپوش‌ها در برابر رطوبت مقاومت خوبی دارند و به راحت در محل‌هایی که دارای ناهمواری هستند، نصب می‌شوند. به علت انبساط و انقباضی که در این دسته از کفپوش‌ها رخ می‌دهد، نمی‌توان آن‌ها را در سرویس بهداشتی، حمام و حتی آشپزخانه به کار برد.

  • کفپوش پی وی سی PVC
  • کفپوش سه بعدی
  • کفپوش بتنی
  • کفپوش سنگی
  • کفپوش مشمع
  • کفپوش تراورتن
  • کفپوش پلی اورتان
  • کفپوش گرانولی
  • کفپوش آرملات
  • کفپوش شیشه‌ای

کفپوش ‌های آجری:

اگر دکوراسیون خانه شما کلاسیک است، از کفپوش آجری برای منزل خود استفاده کنید. کفپوش آجری از مقاومت بالایی در مواجه با ضربه و خراش برخودار هستند. معمولا این کفپوش‌ها رنگ قهوه‌ای دارند. میزان ضخامت کفپوش آجری تقریبا کم است. لازم به ذکر است که کفپوش آجری سرد بوده و برای منازلی که سیستم گرمایشی خوبی دارند، مناسب خواهد بود. اگر سبک و دکوراسیون خانه شما به صورت مدرن است، به هیچ وجه از کفپوش‌های آجری استفاده نکنید. معمولا این دسته از کفپوش‌ها برای ویلا، خانه باغ، کلبه و خانه‌هایی با سبک روستیک مناسب است.

کفپوش سرامیکی:

کفپوش‌های سرامیکی عضو اصلی کفپوش‌های خانه و محیط‌های دیگر هستند. کفپوش‌های سرامیکی دارای طرح‌ها و رنگ‌های مختلف بوده و در انواع مات و یا براق تولید می‌شوند. سرامیک در برابر رطوبت و گرما مقاومت بالایی دارد؛ بنابراین بهترین گزینه برای آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی خواهد بود. کفپوش سرامیکی سرد است و برای محیط‌هایی مناسب بوده که سیستم گرمایشی قوی دارند.

سخن پایانی

کفپوش جزو یکی از اصلی‌ترین گزینه‌ها در طراحی دکوراسیون منزل است. در زمان انتخاب انواع کفپوش در دکوراسیون داخلی حتما از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید. برخی از کفپوش‌ها مانند چوب پنبه برای مناطق مرطوب بسیار مناسب هستند. برخی دیگر نیز مانند پارکت چوبی برای منطقه‌هایی که دارای رطوبت زیاد هستند، اصلا توصیه نمی‌شوند. برای دکوراسیون منزل در نحوه چیدمان و انتخاب درست کفپوش دقت کنید. اگر دیگر المان‌های خانه شما کلاسیک هستند، کفپوش آجری گزینه خوبی برای منزل شما خواهد بود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x